5 идеи за изграждане на кухня на открито Killer

5

Кухнята на открито е най-добрата мечта за много хора, които обичат да забавляват в задния двор. Представете си да съберете вашите приятели или семейство заедно за лятно барбекю или уютен зимен коктейл в комфорта на вашата собствена градина. Ето няколко чудесни съвета за проектиране на вашата кухня-убиец на открито.

1. Идеи за дизайн

Pinterest е чудесен ресурс за намиране на дизайнерско вдъхновение и за съставяне на вашите планове. Просто отидете на pinterest.com, регистрирайте акаунт и въведете „идеи за кухня на открито“. Има множество опции за дизайн там. Разгледайте някои от тези съвети!

 • Моерн и лъскав

Бетонните или наситени цветни дървета са чудесен начин за създаване на съвременна дизайнерска естетика. Повечето класически или традиционни кухни използват бяло измито или светло оцветено дърво, за да създадат външния вид, така че отидете по обратния начин за модерните! Минималните мебели и функции също помагат да се създаде модерно усещане. Това също помага за поддръжка и почистване. Вижте тези изображения за вдъхновение.

 • Класика или Държава

Бялото дърво, сините акценти и откритият камък са чудесен начин да придадете на вашата външна кухня рустикална, класическа привлекателност. Цветя и растения, израстващи по стените или беседките, са чудесни за създаване на мекота и традиционна привлекателност. Помислете за бяло измити шкафове, пейки от бледо дърво и големи селски маси за хранене.

2. Скари

Толкова много възможности за скара! Има 6 основни вида скари, които да вземете предвид за вашата външна кухня. Помислете какво най-много ви харесва да готвите и от какво можете да се възползвате максимално, преди да изберете вашата скара.

 • Отворени скари

Това е най-простата настройка от всички скари. Състои се от метална или каменна кутия с нагревателен елемент (дърво, въглен, газ) и метална решетка върху горната част на кутията директно над огъня. Отворените скари са най-подходящи за директно приготвяне на скара на висока температура и са най-подходящи за бързо готвене на храни като кебап, тънки пържоли и котлети и риба.

 • Покрити Скари

Добавете капак към отворената скара и това ви позволява да добавите функции за пушене и непряко печене към вашата външна скара. Покритите скари са най-подходящи за по-дебели пържоли, ребра или цели пилета и патици. Можете също да добавите различни видове дървесина към вашата скара, да затворите капака и да оставите месото бавно да поеме аромата на дървото.

 • Керамични скари

Керамичните скари са направени от дебели стени, което позволява на топлината да излъчва отстрани на стените за равномерно готвене. Керамичните скари обикновено са много по-дълбоки от типичните скари и обикновено се използват за приготвяне на хляб (като хлебчета или индийски наан) директно върху страничните стени. Порцията грил от керамични скари е най-подходяща за тънко нарязано месо, кебап, риба или зеленчуци.

 • Rotisserie Grills

Скарата за грил добавя въртяща се шишка към скарата, за да позволи равномерно готвене на дебели плочи от месо или цели животни. Храната се приготвя бавно в продължение на няколко часа, което води до хрупкава кожа отвън и нежно, влажно месо отвътре. Скарите Rotisserie са най-подходящи за дебели пържоли, мазни меса или цели животни като пилета, патици или дори цели прасета (ако вашата скара е достатъчно голяма).

 • Решетки за пушачи

Грил за пушачи готви месо на слаб огън в продължение на няколко часа над ароматни дървесни стърготини за ароматно и крехко месо. Най-често използваните гори за пушачи включват клен, хикори, мескит, дъб и пекан. Пушачите са най-подходящи за тежки разфасовки месо, които бавно се омекотяват, докато са в пушача. Меса като грудки и ребра са идеални за това.

 • Firepit Grills

Скарата за камина позволява на цялото ви семейство да се чувства така, сякаш къмпингувате точно в задния си двор! Скарите за огън са точно като лагерни огньове, но с метална решетка, разположена над огъня, за готвене на храна. Решетките за скарите се регулират по височина, така че храната да се вдига или спуска, за да бъде по-близо или по-далеч от огъня. Това прави решетките на огъня изключително гъвкави и могат да се справят с деликатни храни като риба, зеленчуци и S’mores до дебели разфасовки говеждо и цели животни.

3. Уреди

Разгледайте тези връзки за някои идеи за покупките на вашия уред.

 • Фурни за пица

Ето една достъпна, подвижна фурна за пица на открито.

 • Място за скара

Това е всеобхватна, универсална скара, проектирана специално за използване на открито.

 • Център за напитки

Това е чудесна възможност за тези, които наистина искат да се забавляват! Съхранявайте своите напитки и аксесоари за напитки в елегантен дизайн.

4. Идеи за обзавеждане

Има толкова много възможности, които трябва да обмислите, когато става въпрос за обзавеждане. Ще отидете ли за конфигурация на маса и стол, или за пейка и табуретка? Помислете за какви събирания ще използвате кухнята си, за да ви помогне да решите кое е най-доброто.

 • Цвят: опитайте се да помислите каква цветова схема ще ви хареса и ще ви хареса през годините. Не искате да избирате смела, луда цветова палитра, която в крайна сметка да изморите след един сезон. Ако искате смело, ярко докосване, използвайте сменяеми възглавници, възглавници и хвърляния. Можете да изберете, ярки уреди или цветя, за да добавите цвят също. По този начин вашата основна палитра остава неутрална, като същевременно добавя цвят на пръски, който лесно се променя.

 • Плат: Очевидно е, че трябва да изберете устойчива на атмосферни влияния тъкан за вашето външно обзавеждане, особено ако има минимално покритие над главата. Обработеното платно и олефиновите влакна са добър избор за външни мебели.

 • Shade Sails и калъфи: Важно е да предпазите уредите и мебелите си от атмосферните влияния и потенциално суровите елементи. Ако живеете в екстремен климат, помислете за вида защита, който искате да използвате за вашата външна кухня. Можете да изградите сенници, за да засенчите зоната на вътрешния двор, или можете да изградите конструкция, като беседка или пергола. По принцип това има здрав покрив и странични стълбове. Можете също да инсталирате устойчиви на атмосферни влияния завеси към страничните стълбове, които можете да дръпнете затворени, за да действат като стени, ако искате малко поверителност във вътрешния двор.

 • Довършителни работи: след като бъдат монтирани тежките уреди и мебели, направете крачка назад и помислете от какво друго се нуждае пространството. Ето няколко идеи за довършителни работи:

– Орнаменти

– Лампи

– Малки странични масички

– Декоративни подноси и купи

– Вази и качествени фалшиви цветя

– Водоустойчиви хвърляния и одеяла за зимните месеци

5. Спестяващи пари опции за „направи си сам“

Не е нужно да разчитате на опита на другите за всеки аспект от нуждите на вашата кухня на открито. Можете да се справите с част от него сами, ако сте готови!

 • Използвайте рециклирано дърво и стари мебели / пейки от магазини втора ръка или разпродажби в двора. Сложете го сами и се заемете с изработката на столове, пейки или сенки на платна.

 • Излезте и намерете устойчиви на атмосферни влияния тъкани от магазини за платове или от мебели. Можете да претапицирате външните си мебели, за да отговарят на вашата лична естетика.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta