Мебели Пауъл – Направете вашата кухня гурме кухня

М

Търсите ли онова специално нещо, което да превърне вашата кухня в стая, от която са направени мечтите? Уморихте ли се от всекидневния барабан и си представяте гурме кухня, на която могат да се насладят всички в семейството? Ако е така, можете да сбъднете мечтите си с мебели Пауъл.

Името на мебели Powell е една от най-търсените марки мебели в Съединените щати. Известни със своето превъзходно качество и ненадмината красота, всяка част от мебелите на Пауъл внася малко специално нещо в домовете, които благодарят.

Създадена за първи път през 1968 г., мебелната компания Powell се е превърнала в лидер на страната в областта на мебелите за домашен акцент. Всъщност мебелите на Пауъл могат да бъдат намерени в 95% от топ 100 шоурума на търговците на мебели.

Ангажиментът на мебелите на Пауъл да бъде в крак с променящия се начин на живот на клиентите и непрекъснатият ангажимент за удовлетворение на клиентите доведоха до разработването на нови и иновативни продукти, отговарящи на желанието и нуждите на всеки клиент.

Независимо дали вашият дом е велик и официален или малка селска вила, гарантирано ще намерите обзавеждане на Пауъл, което ще превърне вашата ежедневна кухня във ваше собствено малко парче от рая.
Подправете кухнята си със стелажи за пекари на Пауъл, кухненски острови, шкафове за вино, маси за хранене и стелажи. Превърнете тази ежедневна кухня в любимата стая на къщата.

Някои от най-продаваните гурме кухненски мебели на Пауъл включват стилове от целия спектър. Например, багажникът на Sierra с хъч е един от най-продаваните мебели на Пауъл. Тази медна готова поставка се отличава с красива, елегантна метална конструкция, завършена с бронзова кожена глазура, поставка за вино, рафтове и чекмедже и пространство на шкафа. Той дори е оборудван със специално място за съхранение на чашите ви. Професионалната медна поставка за медни гърнета също е любима сред потребителите. Изработена от високо полирана твърда мед, тази стойка е идеалният комплимент за всяка гурме кухня.

Можете също така да изберете няколко различни парчета от една и съща колекция като колекцията от Прованс. Тази колекция отразява провинциалния средиземноморски френски стил и спира дъха със своята красота. Завършени в антично бяло, парчетата се отличават с ръчно мъчително и сложно ръчно издълбани дизайни на листа от акант. Можете да избирате от парчета, включително комплекти за трапезария, централни острови, бар столове и табуретки. Всяко едно от тези парчета може да стои самостоятелно и да се превърне в изключително красиво допълнение към вашето пространство, но когато всички елементи се съберат, се създава истински гурме шедьовър.

А мебелите на Пауъл са достъпни. С мебелите на Пауъл не очаквайте да платите повече от това, което бихте платили за фино обзавеждане с еднакъв калибър. В зависимост от вашите вкусове, желания и нужди, отделните парчета мебели от Пауъл могат да започнат от няколкостотин долара. Разбира се, по-високите и специалните артикули могат да бъдат значително повече.

Така че, ако искате да обновите целия си декор в кухнята или просто търсите това специално парче, което да свърже всичко заедно, мебелите на Пауъл може да имат точно това, което търсите.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta