Избиране на перфектните детайли за вашите кухненски шкафове

И

Нищо не освежава външния вид на кухнята повече от новите кухненски шкафове. Ясните, изчистени линии и лъскавият хардуер привличат погледа и обвързват цялата стая. Но има толкова много възможности – как собственикът на жилището знае какво да избере? Ето няколко съвета, които да помогнат на всеки да избере перфектните шкафове за дома си.

Първо най-важното

Преди собственикът на жилище да започне да избира нови кухненски шкафове, той или тя трябва да знае точното оформление на кухнята. Трябва да се направят измервания и да се избере обща тема на дизайна. Това ще направи процеса на поръчка много по-рационализиран. Стандартните долни шкафове трябва да са дълбоки 24 инча и високи 36 инча, докато горните шкафове обикновено са най-малко 12 инча дълбоки и 18 инча над плота. Тези измервания обаче са само ориентир и могат да бъдат персонализирани.

Запас, полу-по поръчка и по поръчка

Кухненските шкафове могат да бъдат поръчани по три начина: стокови, полу-поръчкови или по поръчка. Сортовете на запасите идват както са и са най-достъпните опции. Те могат да дойдат сглобени или в пакет, който да бъде сглобен от собственика на жилището. Полу-поръчният означава, че купувачите имат няколко допълнителни опции, когато поръчват, което ще им даде по-голяма гъвкавост, но те все още са ограничени до това, което вече е на разположение. Персонализираните опции са създадени специално за собственика на жилището и могат да бъдат коригирани така, че да отговарят на всяка конфигурация.

Рамка срещу Рамка

Стандартните шкафове обикновено са в рамка, което означава, че вратата и чекмеджетата са прикрепени към предна рамка. Въпреки това европейският или безрамков шкаф набира популярност през последните години. При тази опция вратата и чекмеджетата се закрепват директно към кутията. Липсата на лицева повърхност може да доведе до намалена здравина на конструкцията, така че експертите препоръчват да се избягват евтини материали като ПДЧ и вместо това да се използва по-значителна дървесина.

Стилове на вратите

Има редица различни стилове на вратите, от традиционния шейкър до плосък до врати със стъклени панели. Стилът на вратата ще окаже значително влияние върху цялостния стил на кухнята. Помислете за плоски врати за минималистичен външен вид или за шейкър за по-традиционно усещане. Персонализирано формоване и различни покрития могат да бъдат добавени към съществуващите врати, за да създадат още по-персонализиран външен вид.

Вградени аксесоари

Редица аксесоари могат да бъдат интегрирани в шкафа, за да го персонализирате. Дизайнът има тенденция да се променя въз основа на техническите тенденции. Например днес собствениците на жилища често проектират вградени станции за зареждане, които ще предпазят електрониката от гишето. Уреди като тежки миксери или тенджери за кафе могат да бъдат поставени на повдигащи се рафтове, които са скрити зад вратите. Други популярни тенденции включват изтегляне на кошчета за боклук, врати, които се отварят с едно докосване, и интегрирано LED осветление.

За да получат най-добрата стойност за парите си, собствениците на жилища трябва да се фокусират върху качеството на материалите и конструкцията върху желаните характеристики. Избягвайте прекаленото персонализиране, тъй като някои функции могат да бъдат толкова персонализирани, че да повредят стойността на препродажбата. Добре направеното строителство обаче винаги ще бъде добра инвестиция.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta