Какво ще кажете за планиране на конно надбягване с дерби в Кентъки във вашата всекидневна

К

Kentucky Derby Party изминава дълъг път в историята. Около 1875 г. се провежда първото дерби в Кентъки. Различните хора се наслаждават на Кентъки Дерби по различни начини. Има хора, които предпочитат да правят алкохол и хазарт на партито и да го направят изцяло ориентиран към възрастни, докато от друга страна има хора, които не предпочитат да пият алкохол или хазарт на партито си и искат това да бъде парти, където децата и възрастните и двамата могат да се насладят.

Така че можете да проектирате вашето парти в Кентъки Дерби, като имате предвид тези факти за това какъв тип парти искате да организирате. Винаги е добре децата да бъдат част от Дерби партито в Кентъки и поради тази причина трябва да имате формат, който не включва алкохол или хазарт. Можете да се уговорите за Дерби парти в Кентъки точно в дома си. Ще ви е необходим контролен списък, за да започнете да поставяте нещата в правилния ред. Преди всичко трябва да видите колко хора бихте искали да поканите за вашето парти.

След като приключите с решаването на гостите си за Kentucky Derby Party, трябва да решите дизайна и стила, които бихте искали за вашето дерби парти. С това можете да преминете към определяне на декорациите, от които бихте имали нужда. Най-вълнуващото нещо в партито би било телевизор с голям екран и леки закуски, на които да се насладите. За това ще трябва да имате удобно разположение в седнало положение около телевизора с голям екран, така че всеки да има своето място да седне и да се отпусне, докато гледа дербито. Би било много приятно уютно парти с родители и деца, които да се наслаждават едновременно.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta