Съвременни мебели – 5 основни идеи за всекидневна

С

Може дори да изглежда трудно да се постигне съвременен дизайн в ежедневната жилищна площ с ограничен бюджет. Но не е необходимо.

Думата съвременен по същество означава „от това време“. Така че всеки съвременен дизайн, който съществува днес, се казва, че е съвременен. Това дава голяма доза гъвкавост при избора за тези, които се радват на модерни съвременни дизайни на мебели.

Но тъй като нещата се променят толкова бързо, що се отнася до модата на декора, как да поддържате съвременното усещане в жилищното си пространство, без да се налага да сменяте и подменяте артикулите всяка седмица?

5 лесни стратегии за съвременен дизайн

* По-малко е повече – Всяко пространство, което бихте искали да почувствате и да изглеждате по-съвременно, трябва да бъде свободно. Безредието прави стаите да изглеждат по-малки и дезорганизирани. Използвайте интелигентно скрито хранилище, когато можете. Почти невъзможно е в нито един дом днес изобщо да няма бъркотия, особено семейства, но просто се уверете, че бъркотията е скрита от погледа.

Може да ви помогне да извадите всичко в стаята, за да можете да видите стаята си и след това просто да се върнете в онези неща, от които наистина се нуждаете. Опитайте и вкарайте колкото се може повече естествена светлина в стаята.

* Съвременен арт дизайн – Модерното изкуство е прекрасно допълнение към всяка стая. Наистина има стил, който да подхожда на всички, независимо дали става въпрос за рисуване, скулптури или други декоративни елементи. Номерът тук също е да не прекалявате. Твърде много ще привлекат вниманието един от друг. Потърсете части от стаята, за да имате фокусна точка, и използвайте изкуство с добре поставено осветление, за да обедините всичко.

Дори екзотичните стайни растения могат да бъдат живо произведение на изкуството, плюс това добавят живот към стаята и помагат за прочистването на въздуха.

* Splash Of Strong Color – Цветът е единственият най-добрият начин да вкарате съвременното усещане в една стая. Отново твърде много цвят ще има обратен ефект. Въпреки че пръскането на различни цветове наоколо все още може да изглежда страхотно, но големи площи, окъпани в различни цветове, може да са прекалени. Потърсете начините, по които естествената светлина удря стаята и зоните, които искате да бъде вашата фокусна точка. Чудесен начин да направите това е да изпразните стаята и да я боядисате цялата в бяло. Тогава можете да видите с какво трябва да работите.

Разберете каква ще бъде вашата база. Може да остане бял, може да е топъл неутрален или дори по-тъмен нюанс да даде луксозно усещане. Тук се управлявате от вашите лични харесвания и антипатии. След като сте решили базата си и тя може дори да се увеличи в нюанси, можете да използвате силни пръски цветове тук и там.

* Една ярка стена. Опитайте ивици или цветни блокове

* Орнаменти

* произведения на изкуството,

* меко обзавеждане

* мебели

* растения / аранжировка на цветя

* цвят на стъклото на прозореца

* Оползотворяване на максимума от меките мебели и аксесоари – Меките мебели наистина оживяват съвременен дизайн. Най-хубавото е, че това са нещата, които можете да закупите на изгодни цени или дори да опитате да направите сами. Това означава, че можете да ги промените всеки път, когато нова цветова палитра привлече вниманието ви, или сте в настроение за промяна.

Просто купете няколко нови възглавници и хвърляния и ще имате съвсем нов облик, без да променяте структурната цялост на стаята. Боята също е евтин начин за инжектиране на стая със свеж вид. Запазете основния си цвят и просто променете зоните на акцентите си.

* Дизайнерски мебели – Хората стават малко нервни, когато става въпрос за дизайнерски мебели. Те предполагат, че това ще струва на земята и може да изглежда еклектично или странно в домовете им. Добрите дизайнерски мебели с модерен дизайн се предлагат във всякакви форми и размери. Той се предлага и във всички ценови диапазони. Номерът е да мислите нестандартно и да помните, че съвременното означава модерно или „днес“. Това може да означава, че купувате някои съвременни столове и ги украсявате с възглавници и хвърляния.

Ако можете да си позволите една голяма съвременна покупка на мебели, която ще е достатъчна за надграждане. Фантастичният дизайн никога няма да излезе от мода, така че можете да работите с промените в стаята си в продължение на много години напред. Уверете се, че това е нещо, което обичате и е практично и удобно за използване.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta