Стилни домове

С

ИНТЕРИОРИ ЗА ВАШИЯ ДЕН

Къщата има много арени, както обсъждахме по-рано. Ще обсъдим някои най-важни области в къщата. Започвайки с хола, можем да кажем, че това е най-заетата стая в къщата.

Проектиране на хол за комфорт и релакс.

Обикновено, когато посетител влезе в къщата, холът е първата зона, която се вижда. Очевидно проектирането на тази арена ще създаде първо впечатление за вашата къща. Привличането и завистта ще докажат успеха на интериорния дизайн. Всекидневната трябва да изглежда светла, богата и смела.

Избягвайте цветове, които са скучни или прекалено груби за очите. Всекидневната ви трябва да изглежда просто, но същевременно стилно и приветливо. Трябва да се получи много бляскаво и привлекателно с достатъчно комфорт и релакс. Избягвайте тромавите и големи мебели, които биха заели по-голямата част от мястото в стаята. Изберете осветителни тела според вашия вкус, но които биха показали елегантност с други материали в хола.

Добавете рамки и саксии според вашия вкус и дизайн. Просто избягвайте прекаленото оразмеряване на някоя от арените на хола. Всекидневната е най-автентичната обстановка на дом, използван за забавление на гостите ви. Това е място, където от време на време се успокоявате. Така че всички собственици на жилища се опитват да предефинират тази арена на своя дом. Идеите за декорация на дома не са всичко за декориране на вещи във вашата среда, но със сигурност са техниките, които използвате, за да украсите пространството си в точен стил.

ВЪТРЕШНОСТИ НА СПАЛНЯ

Най-важната част от къщата ви е вашата спалня. Нека вашата къща е апартамент, редова къща или бунгало, жизненоважното е нуждата от уютен и комфортен сън. Превърнете спалнята си в красиво, романтично и тихо място, така че двойката да се чувства като у дома си и да се отпусне от дневния стрес. Също така трябва да е топло, приветливо и стилно.

Творчеството се променя според размера на вашата спалня. Ако вашата стая е малка, тя се нуждае от повече креативност. Компактното обзавеждане и ярките цветове допълват външния вид на малката спалня. Простотата при проектирането ще направи стаята да изглежда артистично и изискано. Завеси, стени и подове хладен и топъл цвят. Избягвайте светлите и скучни цветове за завеси, чаршафи, възглавници и стенни завеси или завеси. Проектирайте ги така, че да съвпадат с мебелите и осветителните тела в стаята.

Цветя и парфюмирани свещи са най-добрият начин да запазите това пространство да изглежда привлекателно и изпълнено с романтика. Интегрирайте се с природата, ако искате да направите тази арена по-привлекателна. Истински или изкуствени растения също биха допринесли за външния вид. Създайте осветление на спалнята по-артистично, за да добавите очарование към живота и моментите, които прекарвате заедно в спалнята си. Съберете стилни осветителни тела в спалнята. Те ще добавят драматичен ефект и ще осветят вашите моменти.

Интериорният дизайн на дома оказва първостепенно влияние върху това колко просторен изглежда. Въпреки че по същество не сте натиснали силно стените или сте повдигнали тавана, можете да използвате цвят, текстура и модел, за да оформите този резултат.

ИНТЕРИОР ЗА КУХНЯТА

Кухнята е сърцето на дома. Преди да проектирате това пространство, моля, помислете как живеете и се движите из това пространство. Кухненските декорации и дизайн трябва да показват вашето вътрешно аз, вашия стил и същност. Кухненският интериор включва познаване на общия дизайн, създаване на конкретни тела и вземане на решение за идея за декориране.

Модерните кухни са миниатюрни кухни, тъй като техните дизайни на мебели са модулни и прости. Със стъклени шкафове, елегантни плотове, вградени светлини в шкафа и лесни за използване кухненски плотове, мебелите изглеждат стилни и луксозни. Луксозният интериорен дизайн върви ръка за ръка с модерния интериор. Ако вашето кухненско пространство е голямо, можете да се насладите на луксозния дизайн на вашата кухня.

Луксът не означава загуба на пари, а просто означава, че вече можете да реализирате много повече идеи и мечти, присъщи на вас. Луксозният интериорен дизайн създава атмосфера, по-очарователна, завладяваща, стилна и привлекателна.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta