Как подреждането на мебелите може да направи добър дом

К

Разположението на мебелите в дома ще повлияе на естеството на декора. Той също така определя достъпността и функционалността на мебелната част. Планирането напред може да избяга от подредени договорености. Въпреки че подредбата варира от стая до стая, но има няколко точки, които са общи за всички стаи. Използвам това пространство, за да споделя идеите си за подреждането на мебели, които могат да бъдат полезни за всички.

Мебели за хол

Всекидневната се счита за лице на дома, тъй като приветства гостите. Повечето домакинства прекарват времето си в хола. Така че трябва да има оживена среда. Преди да направите ход, идентифицирайте фокусната точка и предназначението на стаята, която обикновено е насочваща точка към телевизор (или) маса за събиране. Мебелите за всекидневна включват мека мебел, кресла, телевизионни стойки, масички за кафе, секции, османци, странични столове и т.н. Да ги подредите по удобен за потребителя начин не е голям проблем, ако имате синя щампа на Хола, където трябва да бъдат подредени мебелите.

  • Обикновено диванът или столът се поставят така, че да сочат към телевизор. Трябва да се вземат предвид еталонната височина и профилът на домакинството. Уверете се, че мястото за сядане трябва да е достъпно от която и да е част на стаята.

  • Ако стаята има неравен контур, използвайте раздели, които служат много добре. Те могат да бъдат поставени до дивана, за да добавят малко място за гости.

  • Съвременните телевизионни стойки се предлагат с множество рафтове. За да ги използвате ефективно, изчислете свободното пространство и подредете мебелите. Ако мястото ви свършва, изберете ъглова стойка за телевизор.

  • Османците обикновено се поставят пред столовете и облегалките. Трябва да има космическа координация между Наклон и Осман. За ограничени пространства изберете османски, който може да се използва и като масичка за кафе.

  • Конзолните маси обикновено се поставят до стената и са универсални. Поставянето на конзолна маса близо до дивана ще помогне на обитателите да стигнат лесно.

  • Страничните столове трябва да допълват и допълват съществуващия декор. Освен това, мебелите не трябва да се превръщат в пречка за преминаването на стаята.

Мебели за спалня

Спалнята е мястото, където човек е склонен да се отпусне и да утоли стреса си. Стаята трябва да бъде гостоприемна и удобна за обитателите. Преди да започнете подреждането на спалнята, изчислете размерите на стаята, за да избегнете хълцане след покупката.

  • Като цяло спалните са свързани с бани. За да избегнете звуци от душ и пръски вода, поставете леглото перпендикулярно на входа на банята.

  • Armoires са били част от обзавеждането на спалнята от векове. Те се използват за съхранение на ценни неща и бижута. Поставете Armoire по такъв начин, че да е достъпен.

  • Нощните шкафчета са универсални мебели, които могат да побират лампи за легло и напитки. Нощните шкафчета обикновено се поставят до леглото. Височината на стойката и леглото трябва да вървят ръка за ръка.

Оставете достатъчно място от всички страни, така че леглото да оформя централната част на стаята.

В заключение подредете мебелите по такъв начин, че жителите да се чувстват щастливи и удобни. Пазарувайте мебели за хол след като разгледаме размерите на Хола и същото важи и за мебелите за спалня.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta