Искате по-минималистична спалня? Плъзгащият се гардероб може да бъде отговорът

И

Все повече хора избират минималистичен стил в домовете си в наши дни. Бавно осъзнаваме, че когато притежаваме по-малко, може да бъде по-лесно да поддържаме домовете си чисти и да управляваме живота си по-ефективно. По-често единственото нещо, което стои между зает собственик на жилище и спалнята, която желаят, е добра система за съхранение.

Вграден плъзгащ се гардероб може да бъде идеалното решение за съхранение на вашите дрехи, спално бельо и други аксесоари за легло и баня. (Ако сте фен на минимализма, няма да искате да изхвърлите вашия Фън Шуй!)

Стилни, но практични, плъзгащи се гардероби се предлагат в толкова много цветове и стилове в наши дни, че със сигурност ще намерите такъв, който да отговаря на външния вид на вашата спалня.

Ще искате да завършите с плъзгащ се гардероб, от който ще бъдете доволни през следващите години, така че прекарайте известно време в мислене какъв вид искате да постигнете. Струва си да вземете няколко брошури и списания, за да оцените многобройните налични опции, може би да изрежете всичко, което ви харесва, и да създадете колаж, от който да работите. Това е особено полезно, ако препроектирате цялата си спалня.

Ако сте нов в дизайна на спалнята и не сте имали гардероб в къщата си преди, може би си струва да вдигнете телефона, за да говорите с експерт, за да получите съвет от къде да започнете. Направете търсене в Google за водещи дизайнери на спални и може би просто ще успеете да намерите някой, който ще се погрижи за целия процес вместо вас, от дизайна до инсталацията.

Може би бихте искали гардеробът ви да се удвои като огледало в цял ръст? Или може би предпочитате дъбово или брезово покритие? Плъзгащият ви гардероб може дори да стои самостоятелно като изявление във вашата спалня, с цветни стъклени врати – ярко червено, например. Опитайте да се свържете с добър доставчик за някои мостри от покритията, които предлагат.

Ако не искате да правите цялото си пространство в спалнята, ще искате да разгледате съществуващата цветова схема и аксесоари, които вече имате. Ако имате например стени от магнолия и подови настилки от бор, може да помислите за матово бяло покритие на вратите на гардероба ви или дори за лъскаво кокосово стъкло.

Ако искате плъзгащ се гардероб, но не знаете откъде да започнете, можете да се свържете с компания за дизайн на спални и да ги помолите за безплатно домашно посещение. Те ще могат да ви предложат цял ​​набор от опции, както и своето експертно мнение за това, което би работило най-добре за вашето пространство. Също така ще можете да обсъдите бюджета си и да работите заедно, за да получите оферта за работата, която искате да свършите.

Запитайте се дали имате място за един панел, три или дори пет? Не се притеснявайте за формата на стаята си, тъй като повечето гардероби за плъзгане могат да бъдат фабрично монтирани така, че да отговарят на наклона на всеки таван, но все пак ще трябва да вземете предвид мястото, което имате на разположение. По същия начин, ако в спалнята ви има голяма функция – като комин или камина – това може да се реши.

Ако не сте сигурни относно мястото, което имате на разположение, помолете експерт за домашно посещение, който да ви помогне да прецените и да прегледате възможностите си. Много хора не вярват, че имат място за гардероби с плъзгане, но има възможности дори за най-малките спални, така че не се отказвайте от мечтаната спалня.

Колкото и да е характерен вашият дом, независимо от размера на спалнята ви и независимо от стила ви, плъзгащият се гардероб е чудесна, спестяваща място опция за хора, които искат да бъдат минималистични, но се нуждаят от малко помощ.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta