7 лесни начина да украсите спалнята си за Коледа WOWness!

7

Коледното декориране на интериора идва само веднъж годишно, затова продължете и декорирайте всяка стая със стил. Така че декорирайте зали, бани и спални с ваканционен стил и забавление! Елегантно „увийте“ (известен още като: украсете) всичките си стаи за празниците и всеки път, когато вие и гостите ви влезете в стаята, те ще се чувстват сякаш току-що са разгънали подарък (получавайки неочакван дизайн в стаята ви).

Красиво и релаксиращо е да можете да заспите и да се събудите в стая, пълна с празнично настроение и елегантност. И така, как декорирате спалните си със стил и забавление?

По-долу са дадени 7 идеи, които са прости и въпреки това имат драматичен ефект на “празнично настроение”:

1. Поставете 3 средни вечнозелени венци на стената, където почива вашето легло и получавате инстинктна Коледна табла! Бонус: ароматният аромат на венеца може да е достатъчно успокояващ, за да ви помогне да спите по-добре zzzzzzz!

2. Украсете венците с цветовете на вашата стая. Опитайте да ги украсите с цвета на вашите калъфки за възглавници, или завивки, или завеси за прозорци.

3. Закачете над нощните шкафчета клъстер коледни орнаменти от вашия таван с различна дължина (визуализирайте – полилеи от орнаменти!).

4. Завържете възглавницата си с декоративни панделки (точно както бихте вързали панделка на подарък), след това размотавайте възглавниците си всяка вечер, преди да заспите. Този декоративен външен вид работи чудесно и на възглавници в хола и семейната стая. Както винаги, уверете се, че избраните цветове допълват стаята.

5. Подравнете рамките на прозорците си с гирлянди.

6. Използвайте лъкове, за да завържете завесите на прозорците.

7. Плувайте бели свещи във ваза, пълна с вода и боровинки, за романтичен декор на спалнята на Коледа.

Страхотно е да декорирате за другите (вашите гости), но не забравяйте, че ВИЕ сте най-ценното съкровище във вашия дом – украсете за ваше удобство и се събуждайте всеки ден, за да развеселите празника! Приятна почивка!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta