Как да изберем огледало за спалня

К

Първият въпрос, върху който трябва да помислите, е дали вече имате стенно огледало като част от обзавеждането на вашата спалня? Ако отговорът е „да“, може да не е необходимо да се отговори на въпроса за добавяне на огледало. Ако да, но искам и друго огледало, тогава остава въпросът – кое и как да избера? Разбира се, ако нямате огледало, тогава въпросът дали искам такъв е лесен. Така че сега, когато знаете, че искате огледало, опитайте да застанете в стаята и да се огледате. Какво искате да постигнете с огледалото? Дори ако имате огледало, може да искате да добавите огледало с пълна дължина. Тогава следващият въпрос може да бъде какъв стил огледало, декоративно огледало за стена или може би кръгло огледало или квадрат или правоъгълник. Толкова много да избирате.

Изглежда твърде много въпроси, но ги задавайте един по един. Какво искате да постигнете? Вземете пример за основна спалня с правоъгълна форма с мебели от черешово дърво и двойно огледало над тройния скрин. Това стенно огледало е напълно подходящо, ако искате да се видите от кръста нагоре. До голяма степен това огледало за стена ви показва същото като огледалото за баня. И така, каква е целта? Ако бях аз, бих казал, че бихте искали да видите как изглеждате от главата до петите, така че помислете за алтернативи.

Огледалото с пълна дължина се предлага в няколко стила – или cheval, или по-малко огледало. О, да, има просто окачване на гърба на огледалото на вратата, но това е 100% практично и 0% декоративно. Част от процеса на вземане на решения е точно това, което искате да постигнете. Ако просто практически спрете точно тук. Ако е декоративна, продължете. Cheval огледалото с пълна дължина седи в стойка, може да бъде овално или правоъгълно. Тя може да бъде по-висока или по-ниска. Често те са направени с дървена рамка и са самостоятелни, където и да искате да ги поставите. В тази спалня бих предложил тя да бъде поставена близо до прозорец от противоположната страна на огледалото на стената на скрина. Всеки може да осигури отражение на другия, както и отразяваща светлина. Сега целта ви е разширена, за да създадете размисъл.

Ако целта ви е наистина да създадете отражение, по-стройното огледало е нещо, което трябва да имате предвид за драматичния ефект. По-леките огледала са много големи огледала, които седят на пода и се подпират на стената. Ако вземете същия пример за спалня, поставете скрина и огледалото в далечния край на правоъгълната стая. След това поставете по-малкото огледало някъде близо до входа на стаята. Представете си, че вратата ви е в края на стаята с по-малко огледало близо до нея. Докато ходите в двете огледала се отразяват, разширявайки ширината и дълбочината на стаята. Ако вратата е в средата на стаята, поставянето на огледалата в далечния край един от друг все пак ще привлече вниманието ви, докато гледате отдясно наляво.

Така че, като го вземете по малко, изглежда, че избирането на огледалото с пълна дължина и поставянето му са обвързани с вашата цел. В началото може да сте знаели една част от целта си, но като изберете стил и разположение, сте я разширили, за да разберете, че са включени и отражение / светлина и илюзия за размер.

Човек може да си купи всяко огледало и да се опита да го побере в стаята. Често несъзнателно избираме точно какво ще се побере в стаята. Също толкова често човек може да седне там със стенно огледало или a декоративно огледало за стена без място, където да се каже, че изглежда или се чувства „правилно“. Задаването на няколко прости въпроса, докато стоите в стаята, често елиминира синдрома „няма къде да го поставите“. Простите неща са важни при извършване на покупка. Само като отговорите на няколко прости въпроса за себе си, можете да премахнете объркването и да знаете точно какво искате да поставите в стаята.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta