5 невероятни начина за канализиране на бохемския декор в спалнята

5

Бохемите не следват тенденции или модели. Те имат нюанси на ярко великолепие и изтъркана еклектика в артистична комбинация. По-скоро бохемското е сърце, което обича цветовете, креативността, приключенията и преди всичко свободата от правила и конвенции.

Тъй като нашата спалня е най-личното пространство, където можем да бъдем себе си и да развържем въображението си, по-долу ще обсъдим пет невероятни начина, по които бохемският декор може да бъде ефективно приложен и канализиран в нашите спални.

  1. Прегърнете Цветовете

Няма никаква вреда да се противопоставим на съня, предизвикващ конвенционалните цветове в спалнята. Нито един цвят не е лош. Всичко зависи от това как бихте искали да изразите себе си чрез тях. Направете спалнята си оазис от спонтанни цветове и ги смесете, вместо да съвпадат. Светът на цветовете е мястото, където бохемите намират утеха, затова боята и тапицерията трябва да бъдат забавен фестивал на цветовете. Помислете за слива, оранжево, патладжан или жълто. Като алтернатива можете да потърсите и интересни тапети за стена.

  1. Направете си красиво легло

Леглото е може би най-любимото обзавеждане за много от нас. Помислете за леглото си като произведение на изкуството и изплетете магия около него. Можете да използвате спални комплекти за мандала, ярък килим и многобройни възглавници с различни размери, цветове, текстури и модели, за да изглежда леглото бохемско. Рустичните дървени легла излъчват бохо атмосфера и висящи интересни тъкани килими вместо стенни изкуства като фон за вашето легло могат да отразят бохемско спално бельо стил.

  1. Въведете интересно осветление

Бохемското осветление е топло, меко и хипнотично. Можете да постигнете този ефект с марокон или филигранни фенери, които могат да висят от тавана или да бъдат поставени на земята или леко повдигнат рафт. Винтидж полилеите или античните абажури също могат да създадат разсеяно осветление и да придадат уютно и комфортно настроение на вашата спалня.

  1. Изберете мебели, които разказват история

Колкото по-стари са мебелите, толкова по-бохемско усещане излъчват. Ръчно рисуван шкаф, скринове и мебел също изглежда артистично мистичен. Използвайте стари куфари вместо изискани рафтове, за да съхранявате книгите, абажурите, растенията, фоторамките и други дрехи. Лов на мебели, които имат интересни форми и резби. Те незабавно ще направят характер в спалнята.

  1. Никога не оставяйте стените празни

Свободолюбивите бохеми никога не държат стените си празни. Оставете вашите фантазии да се развихрят и покажете вашите сувенири по стените по сладък хаотичен начин. Ако търсите по-грубо усещане, помислете за рисуване на графити и стенописи по стените.

Къщата ти е отражение на вродения ти стил, вкус и душата ти. Покажете всичко, което имате, по игрив начин и създайте персонализирано пространство, което е уникално и привлекателно.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta