Домашен декор – Обновете спалнята си с цветни традиционни индийски копринени завеси

Д

Търсите начини да ремонтирате подложката си, без да изгорите дупка в джоба си?

Ето някои изпитани начини да подобрите старата си спалня до една очарователна. Изпробвайте ги и ремонтирайте спалнята си като кралска спалня.

Боядисвайте ги ярко

Светлите нюанси на цвета може да изглеждат елегантни, но понякога се нуждаем от най-ярките цветове, за да повишим настроението си. Боядисвайте спалнята си в ярки цветове като жълто, розово и дори червено.

Можете също така да рисувате и подчертавате едната стена на стаята в зависимост от дизайна на стаята. Уверете се, че в крайна сметка не харчите бомба за картината. Дръжте приоритетите си ясни и работете по съответния начин.

На пазара се предлагат разнообразни бои. Някои сортове имат двойни нюанси като оранжево и златно. Този вид двойно засенчване работи добре и в областта за четене. Той дава блестящ ефект на стените и красива атмосфера за зареждане.

Редизайн на част от къщата

Препроектирането може да обхване изграждането на ново таванско помещение и вътрешен двор. Можете също така да създадете илюзия за пространство, като разрушите стена. Можете да превърнете рафт в таванско помещение и да складирате нежеланите мебели в таванското помещение.

Преобразувайте стена във ваше собствено платно и поставете всичките си снимки, включително семейството и събитията. Това ще направи ъгъла интересен, тъй като на хората ще им е любопитно да погледнат.

Можете също така да подобрите декора на стаята, като промените цветовете на стъклата на прозорците. Нищо не е по-вълнуващо от създаването на музикален салон в спалнята, като държите нежеланите мебели на разстояние.

Ако имате музикални инструменти, можете да ги поставите в спалнята, за да подобрите значително настроението. Естетичен външен вид, обединен с полезност, работи добре в настоящия сценарий.

Променете обзавеждането

Добавете коефициент на глем към вашата спалня, като я направите уютна. Променете обзавеждането на спалнята, тъй като ще подобри външния вид на прясно боядисаните стени.

Уверете се, че вашите завеси са синхронизирани с цветовете на стената. Можете да добавите нови завеси, възглавници и др. Докато избирате завесите, проверете дали са прозрачни или непрозрачни в зависимост от вида, който желаете.

Дебелите материали биха имали тенденция да блокират гледката, както и циркулацията на въздуха. По-леките могат да осигурят външен изглед, но може да не са подходящи, ако очаквате надничащи томове.

Отидете на едноцветни традиционни индийски копринени завеси с подходящи ламели, тъй като те няма да застрашат декора. Можете също така да изберете комбинации от цветове като пастелни нюанси на бежово и люляк.

Изберете завеси по поръчка, тъй като те са подходящи за прозорците. Най-хубавите неща в живота винаги са по поръчка.

Променете стила на осветлението

Променете аспекта на засенчване и изберете по-ярки светлини в зоната на телевизора. Поддържайте приглушена светлина до леглото, за да придадете фин вид на спалнята.

За игриво настроение като зоната за масичка за кафе можете да използвате ръчно изработена тръстика или китайски висящи светлини. Играйте със светлините и различните нюанси на традиционните индийски копринени завеси, за да отразят вашето настроение.

Така че настройте се и ремонтирайте спалнята си, за да впечатлите семейството и приятелите си.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta