Десенсибилизиращи презервативи – могат ли да ви превърнат в Казанова в спалнята?

Д

Десенсибилизиращите презервативи излязоха на пазара през последните 5 години и предлагат възможност за облекчение на много мъже, които са засегнати от състоянието на преждевременна еякулация. Това включва 30% от всички мъже в даден момент от живота им. В тази статия ще разгледам критично това изобретение и ще ви определя дали отговаря на претенциите си.

Какво е?

Това е стандартен презерватив от латекс с разлика. Той може да ви накара да издържите по-дълго благодарение на някои специални гел смазки от вътрешната страна.

Как работи?

Тези презервативи съдържат това, което се нарича гел смазка в върха. Всъщност това не е “смазка”, в противен случай презервативът може да падне! Това е просто нискокачествен анестетичен гел.

Когато се търкаляте по презерватива, той се стопява с телесната топлина и се абсорбира в главата на пениса – областта, която получава най-голяма стимулация от проникващия секс.

В рамките на 5 минути ще почувствате притъпяване и следователно може да продължи по-дълго.

Още колко време?

Обикновено около 5 минути повече е доста често. Тъй като намалява леко усещанията ви, тогава сексът може да бъде малко по-малко приятен, въпреки че е по-дълъг. Общото удоволствие е същото.

Ако можете да си представите да споделите малко храна с някого. И двамата ще получите храната, но удоволствието не се удвоява и всеки от вас има намалено удоволствие. Това е същият принцип и при плътно презентиращите презервативи.

Алтернативи?

Това е пример за краткосрочен метод, който не лекува PE, но ще ви даде незабавно облекчение. Има много други начини за справяне с ПЕ, като някои са краткосрочни, а други дългосрочни. Някои са естествени, а други са наркотици. Някои са по-добри, а други по-лоши.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta