Дизайн на кухненски шкаф по поръчка

Д

Прекарвате ли много време в готвене и печене?

Едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си в кухнята си, е да проектирате пространства за елементи, които използвате последователно. Вие не само искате да обмислите къде да приберете вашите инструменти и малки уреди, но и как да получите достъп до тях. Например, ако сте пекар и обичате да използвате вашия миксер, направете това, което направи един наш скорошен клиент: Създайте вградено решение, което ви позволява лесно да получите достъп до вашия миксер. Допълнителен бонус: изградете приставки там, където са ви необходими, за да не се притеснявате от преместването на вашите предмети из кухнята, за да освободите място

Мразите ли пропиленото пространство?

Славата на персонализираните шкафове е, че вече не е нужно да се справяте с загубеното пространство. Можете да работите с вашия дизайнер и производител на шкафове, за да създадете уникални идеи за съхранение, които да запълнят всяко кътче. Тук ви предлагаме този пример: малко ъглово пространство, превърнато в полезни чекмеджета, където можете да скриете Tupperware, по-малки купички, прибори и всичко друго, което можете да поберете!

Загубвате ли предмети в шкафовете си, защото просто не можете да ги видите?

Дълбоките шкафове са фантастични, тъй като ви позволяват да съхранявате повече предмети далеч от погледа. За съжаление, далеч от погледа наистина не е на ум, ако шкафовете ви са толкова дълбоки, че не можете да видите отзад. Включвайки разтегателните рафтове в потребителските си кухненски шкафове, вече няма да се притеснявате за изгубени или изгубени предмети.

Предпочитате ли да имате място за всичко?

След това сложете всичко на мястото си! Определете за вашия дизайнер и производител на кухненски шкафове всички уникални (или не толкова уникални) проблеми със съхранението, които имате. Например, има ли интелигентен начин да съхранявате подправките си? Какво ще кажете за използването на това ъглово пространство за висок, тънък шкаф, който позволява съхранение на дъски за рязане и бисквитки? Или може би можете да създадете чекмеджета, които ви позволяват безопасно да съхранявате тенджери, тигани и капаци.

Когато дойде време за преустройството на вашата кухня, проектирайте го правилно!

Реконструкцията на кухнята е идеалното време наистина да помислите как искате да използвате кухнята си, а не само как искате да изглежда. Ако функцията и формата ви имат значение, започнете с дизайна. Когато работите с професионална компания, ще ви бъдат зададени множество въпроси, които могат да повлияят на дизайна на вашите шкафове.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta