Използване на спалня Фън Шуй за подобряване на поведението на тийнейджърско дете

И

Фън Шуй е за използване на средата за модифициране или промяна на поведението. Както знаем, поведението на тийнейджърските деца е част от развитието на детето да се променя. Понякога може да е доста зле. Това е нормално и естествено и трябва да го приемем. Знаем, че има баланс между двете крайности на „любовта“ и използването на „наказание“. Имаме тясна пътека за стъпване.

Има техника, която не се използва добре на Запад за подобряване на поведението. Това е използването на фън шуй в спалнята.

Как работи това?

Фън шуй е китайска система за управление на околната среда, която се е развила с възхода на китайската цивилизация преди около 40 века. Става въпрос за управление на средата за промяна или модифициране на поведението. Предложенията в тази статия са за създаване на „неагресивна“ среда. Също така, поведението на детето ще бъде по-съобразено с ценностите на родителя.

Включва повторна декорация на спалнята.

1. Цвят

Цветът на стаята трябва да бъде променен на неагресивен или неутрален като бежов или земни тонове. Избягвайте розовото или фуксията за младите момичета – те ще узреят твърде рано и евентуално ще поемат нечистите ценности на културата на знаменитостите. Освен това не разполагайте и със силни цветове като черно, червено или синьо.

2. Изображения

Премахнете агресивните образи и ги променете на амбициозни и позитивни – като спортни герои, музикални и телевизионни звезди с добро име, дори изключителни бизнесмени или учени. Наблягайте на ценностите на добрите нрави и ненасилието.

3. Безредие.

Освободете стаята от бъркотия, особено неща под леглото. Където е възможно, е добре да правите леглото правилно всеки ден. Освен това затвърдете навика да поддържате стаята чиста и подредена.

4. Позиция на леглото.

Като част от повторната декорация, поставете отново леглото, за да сочи в същата посока като родителите. Детето ще има по-сходни възгледи с тези на родителите.

Заключение:

Раждането на тийнейджърско дете, което се държи зле, е трудна ситуация за семейството. Този метод е пасивен включва спалнята, където детето прекарва най-малко 8 часа на ден.

(в) Авторско право – д-р Майкъл Оон. Всички права запазени по целия свят.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta