Какво е за мен декора за стена в кухнята

К

Знам, че като домакиня обичам да забавлявам и обичам да правя изявления. Наслаждавам се на гостите си, така че всичко, което ще ми помогне да управлявам кухнята си по-гладко, съм всичко за това. Освен това всеки ден се наслаждавам на декора на стената на кухнята си, движейки се свободно в кухнята си без безпорядък.

Декорирането на стените в кухня с функционален ежедневен декор може да бъде както от полза, доколкото спестявате място, така и да направите вашата кухня по-гладка. Не мога да си представя да го има по друг начин.

Наличието на тази закачена закачена решетка върху печката ми ми дава бърз и лесен достъп до тенджерите и в същото време придава топло и домашно усещане за кухнята ми и освен това спестява място. Също така онези красиви ковано желязо, които използвам, за да трябва да изкопая от задната част на кухненския си шкаф, сега се показват на стената ми и изглеждат великолепни и функционални. Стелаж за вино, който виси на стената и показва 3 или 4 бутилки от любимото ми вино, от които да избирам аз или моите приятели. Моята колекция от подноси за сервиране, които показвам над кухненските си шкафове, съответстващи на моя декор, който е чудесен за сервиране на любимите ми ордьоври и са на разположение, когато е необходимо. Стенната стойка с куки, закачени до задната ми врата, е чудесна за бърз и лесен достъп до входящата и изходящата ми поща, бележката, писалките и ключовете. Да не забравяме и моя ГОЛЯМ кръгъл часовник, който виси в трапезарията, който прави смело изявление, или изкуството на стената, което е групирано заедно на стената.

Това удоволствие е да мога да седя в кухнята си и да се огледам и да видя колко хубаво изглежда, както и колко организирано се чувства. Просто знайте, че отнема известна работа при проектирането на оформление за това как искате да тече кухнята ви и какъв конкретен стил търсите. Може да искате този френски провинциален, модерен остър елегантен вид или да е просто традиционен. Така че, седнете, изпийте чашата кафе и вземете в обкръжението си. Помислете какво обичате в кухнята си и какво бихте искали да направите, за да я подобрите. Потърсете място по стените. Пуснете въображението си и го поддържайте просто, чисто, организирано и функционално. Не забравяйте да запазите кухненския си декор в рамките на една и съща тема, за да се събере добре.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta