Реконструкция на кухня – Намаляване на разходите

Р

Един от начините да намалите разходите за реконструкция на кухнята е да си направите бюджет и да се придържате към него, но това не винаги е лесно. Възможно е да сте предвидили твърде малко бюджетни средства за някои неща или може да сте видели нещо, което ви харесва повече за вашата кухня, но това е над вашия бюджет. Бюджетът и планирането са двата логични начина за намаляване на разходите за реконструкция на кухнята. Ако наемате изпълнител за преустройство на жилища, вземете поне две или три оценки и поискайте да ви дадат разбивка на разходите, за да видите как ще бъдат изразходвани парите ви. Някои от продуктите, които могат да увеличат разходите по проекта, са плотове, подови настилки и шкафове. Ако купувате тези артикули вместо изпълнителя, потърсете най-добрите оферти, което означава, че може да се наложи да отидете в няколко магазина за домашен ремонт. Можете също така да замените артикулите с по-ниска цена, за да намалите разходите си, но не се задоволявайте с нещо, което не ви харесва или не би изглеждало правилно във вашата новоизградена кухня, само за да спестите пари.

Определете бюджета

Седнете, разберете всичките си месечни разходи и вижте колко пари са ви останали. Представете част от него към вашия проект за реконструкция на кухня. Можете да спестите толкова много пари всеки месец в продължение на няколко месеца, докато не получите сумата, която искате да похарчите за вашия проект. След като сумата е определена, придържайте се към нея. Начертайте как искате да изглежда вашата кухня след преустройството и направете бележки за това какъв тип продукти ще ви трябват. Ако искате уреди от неръждаема стомана, които са скъпи, може да се наложи да похарчите по-малко за подови настилки, плотове и шкафове.

Ако не искате да имате фиксиран бюджет, което затруднява добавянето, ако нямате допълнителни средства, които да добавите към бюджета. Вместо това трябва да определите бюджетен диапазон, който е в пъти по-подходящ за преустройство на кухня. Причината това да работи по-добре е, че повечето проекти се основават на приблизителни оценки и реалните разходи могат да варират.

Най-скъпите предмети

Следващата стъпка след определяне на бюджета е да определите какъв тип продукти искате да имате във вашия завършен проект за реконструкция на кухня. По-голямата част от разходите за реконструкция обикновено се поемат от плотове, шкафове и подови настилки. Потърсете варианти с по-ниска цена, които няма да компрометират желания от вас външен вид на кухнята. Ако използвате изпълнител за домашно преустройство, уверете се, че сте попитали каква такса за инсталиране на тези продукти.

Не забравяйте, начертайте план за това как искате да пресъздадете мечтаната кухня и фигурирайте бюджета около нея

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta