Спални, които съм познавал

С

Аз съм консултант по Фън Шуй и исках да споделя няколко винетки за „спални, които познавах“ (поне като консултант по Фън Шуй!) Една от най-запомнящите се беше следната: казвах на тази жена, че тя трябва да внимава какво съхранява под леглото – особено ако това е свързано с бивши гаджета или нещо лошо или опасно.

Е, станахме на ръце и колене и започнахме да вадим нещата изпод леглото. Не само намерихме кутия с всяко писмо, което някогашният й приятел е писал, намерихме подаръци, които той й бе дал, и (ето го ритникът) намерихме МЕЧ под леглото й! Заедно с това имаше много прах, настолна игра, наречена “Риск” и няколко други екстри. Излишно е да казваме, че бяхме ужасени.

Друг път правех консултации за мъж в Бостън и той сподели с мен склонността си да подрежда купища хартии. Всъщност не получих пълното въздействие на това, което казваше, докато не ми показа спалнята си. На ВСЕКИ наличен сантиметър подова площ имаше тези подредени купища хартия. Единственото пространство, което показваше, беше малка пътека, в която той можеше да влезе в леглото си. Той също така призна, че вероятно не е прахосмукачка от 7 години.

Знаете ли, хората се чудят защо целият им живот е объркан. Виждал съм всичко. На поредния запомнящ се концерт една жена спеше под гигантски лъч, който всъщност я разряза на две (енергийно казано). Добавете към това, че и тя имаше меч на стената – директно над главата си – и познайте какво имаше в зоната на връзката й? Мръсно пране!

Тогава беше времето, когато намерих куфари в нечия връзка. Попитах ги: “Склонни ли сте да имате връзки на разстояние, които никога не се получават?” “От къде знаеш?” Те попитаха. Както казах, там съм виждал доста луди неща.

Ето моите думи за раздяла. Почистете бъркотията си и запомнете ВСИЧКИ сетива, когато става въпрос за спалнята ви. Това означава, че трябва не само да изглежда добре, да мирише добре и да се чувства добре, но ако го направи, вие сте на път към добрия Фън Шуй.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta