Френски декор за дома и спалня Фън Шуй

Ф

Принципите на спалнята фън шуй могат да се използват хармонично с френския декор на къщата, за да се създаде спалня, която има хармоничен поток, който подхранва и насърчава чувствената енергия. В създаването на атмосферата участват много фактори и повечето от тях могат да бъдат пресъздадени във всяка стая с лекота. Той е забавен и приятен и е безопасно убежище, където човек може да се оттегли по всяко време на деня и нощта. За да създадете правилната атмосфера с декора на дома на френски кънтри, има някои основни правила, които трябва да следвате.

Едно от най-важните правила, които трябва да следвате, е да се отървете от телевизора в спалнята. Друго оборудване като компютри и уреди за упражнения също трябва да бъдат изнесени от стаята. Когато тези предмети присъстват, атмосферата се разрушава. Също така е важно въздухът в помещението да се поддържа свеж и с добро качество. Честото отваряне на прозорците, както и използването на добър пречиствател на въздуха може да помогне да се гарантира, че въздухът в стаята е свеж. Дишането на остарял въздух, пълен със замърсители, ще повлияе на качеството на съня. Да имате растения в стаята не е добра идея.

На пазара се предлагат етерични масла, които могат да се използват за изчистване на въздуха, като същевременно го пълнят с приятен аромат. Фън шуй в спалнята е подобрен с подходящо осветление на френската страна. Важно е да има различни нива на осветление в стаята. Наличието на превключвател за димер, който може да регулира съответно нивото на осветление, е важно. Светлината е много важна за създаването на правилната атмосфера. Свещите са много полезни за създаване на подходящо осветление. Важно е обаче да се използват свещи без токсини.

Използването на цвят също е важно, тъй като изборът на успокояващи цветове помага да се постигне добър баланс в спалнята. Декорът на спалнята трябва да бъде балансиран, за да се насърчи положителен поток от енергия, който помага за възстановителен сън. Най-добрите цветове за спалнята са тези, които се считат за „цветове на кожата“. Те варират в широки граници от бледо бял цвят до наситено шоколадово кафяво. Цветовете в този диапазон могат да помогнат за подобряване на декора на спалнята. Също така е важно да изберете изображения за спалнята, които носят мощна енергия, като изображения на места, които бихте искали да посетите.

Местоположението на леглото също е важно, когато се опитвате да създадете баланс. Специалистите в тази област препоръчват леглото да се позиционира там, където може да се достигне от двете страни. Наличието на нощно шкафче от всяка страна също е важно. Леглото не трябва да е в права линия с вратата и трябва да има добър матрак, масивна табла и качествени чаршафи.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta