3 съвета за избор на най-добрата играчка кухня

3

Вкъщи имам сладкар и експерт по протокол. Затова искам да поясня нещо: Кухнята е за деца и момичета.

Можете да прекарате часове, играейки заедно с кухнята. И всяка година обичам да поръчвам нещо ново в менюто. Тази година няма да има кухня, тъй като новата няма много време и е перфектна. Това е дървото на Икеа и беше страхотно.

Мисля, че тази година ще го настроим малко и ще го боядисаме, ще направим завеси, допълнителни куки и ще видим какво ще се случи с нас … Мисля, че ще сложа някои LED ленти с това, когато времето се промени. Играят и не виждат какво готвят. Когато го направим, ще го покажа в Instagram.

И сега ви казвам три аспекта, които според мен трябва да вземете предвид, когато избирате добра кухня за играчки от моя опит и не хвърляте пари.

1. Перфектен размер

Децата ми искаха малка кухня, която видяха в реклама и която дори имаше хладилник. Да, красиво, но е за тези, които разполагат със 100 квадратни метра от хола и искат да сложат там.

Но в моята мини стая, където имам дори монтиран кабинет, това не беше осъществимо. Бъдете наясно с размера на кухнята и пространството, налично у дома. Кухнята не е нещо, което можете да сглобите и разглобите всеки път, когато я използвате.

2. Материал

Не подкрепям много пластмасовите кухни, по-скоро съм от дърво. Има някои много цялостни пластмаси и много детайли. Зависи какво търсите. Обикновено дървените издържат по-дълго от пластмасовите, но те тежат и повече, ако трябва да ги преместите от едно място на друго, за да играете. В моя случай той винаги е на едно и също място, така че няма проблем.

3. Аксесоари

Има идеални кухни с много аксесоари като фурна, кран, светлини и керамичен плот, кафе … Мисля, че е много важно в момента на избора. Именно това прави играта много по-забавна и реалистична. Децата обичат да имитират това, което правят старейшините.

В днешно време има аксесоари за кухни точно като тези, които използваме у дома. Не е необходимо да идвате в собствената си кухня, тъй като винаги можете да ги купите отделно.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta