4 Подробности за дизайнерска кухня шедьовър

4

Да имате стилна дизайнерска кухня несъмнено е сбъдната мечта. Всъщност има единственото нещо, което е по-добро от това, и то под формата на дизайнерска кухня с фини детайли. Именно детайлите правят кухнята толкова функционална и красива, колкото бихте искали да бъде. Малко са триковете за създаване на функциите по такъв начин, че те да правят разликата, без да ги забележите. Ето някои от тези тайни по отношение на ключовите аспекти на кухнята:

Свят от магазини

Формоване на щекери под шкафа – ако сте фен на дискретността, тогава можете да включите формоване на щепсел точно под шкафовете на стената. Той е удобен и не оставя задръстванията ви да пречи.

Координирайте цвета на контактите – електротехниците обикновено предпочитат белите контакти. Въпреки че цветът не е лош, той създава контраст, който отнема красотата на не-белите фонове. Е, можете да координирате цвета на вашите магазини с този на вашите backsplash плочки.

Изскачащи изходи – още една опция без изход, която имате, са изскачащи изходи. Тъй като изчезва в плота, този тип изход е доста полезен в райони без стенни шкафове, които да скриват ленти за формоване на щепсели.

Завъртете контактите настрани – ако сте сигурни за стенните контакти, можете да ги инсталирате странично. По този начин можете да ги позиционирате по-близо до плота, което допринася за по-малко обструктивен профил.

Запалете вашата дизайнерска кухня

Осветление на задачите – ако има нещо, което може да улесни живота ви, това е осветлението на задачите. С малко осветление под шкафа можете да осветявате различни зони на плота, което прави приготвянето на храна по-лесен процес. Инсталирайте светлини за задачи в предната част на шкафовете, а не в задната.

Светещи шкафове – инсталирането на LED осветителни ленти от двете страни на шкафа създава светещи рафтове. Скрийте лентите зад рамката на лицето и ще получите фантастичен ефект на околната среда в кухнята.

Уреди

Ламперия скрива вашата миялна машина – независимо дали сте ламперия на вашия хладилник, можете да панел съдомиялна машина. Тъй като допринася за по-хармоничен външен вид в кухнята, непрекъснат от сива зона от неръждаема стомана.

Скрийте вашата микровълнова фурна – ако не можете без микровълнова, тогава можете да я вземете и да я скриете. Вместо да заема ценно място на вашите плотове. За тази цел можете да вземете стенен шкаф с една от тях повдигащи се врати.

качулка

Не претрупвайте абсорбатора – ако използвате абсорбатор за комин, уверете се, че има поне 3 инча между него и шкафовете отляво и отдясно. Това има визуалното предимство, че не спазва пространството. Освен това стенните шкафове със сигурност ще останат по-чисти по-дълго по този начин.

Стъклени шкафове до качулката – тази комбинация може да е приятна визуално, но едва ли е практична. Призовава за непрекъснато почистване на замърсявания и мазнини, което означава, че е най-добре да инсталирате такива шкафове другаде.

След като вече знаете тези подробни тайни, можете по-добре да планирате вашата дизайнерска кухня. Не забравяйте да следвате съветите и мястото ще се окаже още по-добро.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta